PROMOVARE ONLINE PRIN GOOGLE ADS

Promovare Google Ads

Promovare online prin Google Ads – Atrage mai mulți clienți și mai multe vânzări pentru afacerea ta folosind promovarea online pe Google Ads.

Ești interesat de promovarea online prin Google Ads?

Haide să discutăm despre afacerea ta si potențialele creșteri in vânzări.

In ce consta promovarea prin Google Ads?
  • Realizare Campanie PPC Google Ads;
  • Creare/Setare conturi Google Ads, Google Analytics;
  • Verificare Coduri de urmarire Google Analytics, Google Ads Conversions, Google Remarketing;
  • Conectare Conturi Google Ads, Google Analytics;
  • Research cuvinte cheie pentru tipul tau de afacere;
  • Creare Liste de Remarketing in functie de obiectivele urmarite;
  • Identificare cuvinte cheie (pozitive/negative);
  • Setare CPC (cost per click) per cuvant cheie;
  • Urmarire pozitionare/afisare anunt in Google search;

Întrebări frecvente

Ce este SEO?

SEO (Search Engine Optimization ) se traduce prin optimizare pentru motoarele de căutare. Este considerată cea mai eficientă modalitate de promovare pe termen lung și reprezintă totalitatea procedurilor prin care un site avansează în motoarele de căutare. Tehnicile SEO ajuta la creșterea traficului organic tocmai pentru a obține mai mulți clienți.

Cum funcționează SEO?

În ultimii ani, SEO a devenit un fel de marketing integrat. Nu mai este suficient să adaugi niște cuvinte cheie în titlu. Trebuie să ții cont de unde sunt elementele poziționate, cât de repede se încarcă website-ul și multe alte aspecte tehnice, legate de conținut, persuasiune si vânzări.

Dat fiind faptul că peste 2/3 din factorii de poziționare sunt legați de factorul uman și că unul dintre cei mai importanți factori de poziționare este experiența unui utilizator pe website, sunt multe lucruri care pot fi realizate pentru îmbunătățirea vizibilității, de la ce cuvinte cheie sunt folosite până la calitatea serviciilor și a produselor.

Pentru cuvintele cheie foarte competitive, expertiza și know-how-ul unei agenții SEO iți poate spune cuvântul, agenția te poate ajuta să ajungi mai ușor și mai rapid la rezultatele dorite.

SEO este un serviciu care se realizează pe termen lung, iar rezultatele sunt cuantificabile prin rapoarte de poziționare, rapoarte privind evoluția traficului organic si prin creșterea numărului de lead-uri

Astfel, este necesara o colaborare pe o perioada lunga de timp. Aceasta se stabilește in funcție de mai mulți factori precum concurenta in nișa ta, stadiul actual al site-ului, etc

Un Content Management System reprezintă un panou de administrare de unde utilizatorul își poate gestiona cu ușurință conținutul site-ului. Un exemplu de CMS este WordPress, PrestaShop, Magento, Open cart.

Serviciile de web hosting sunt cele care fac posibilă prezența online pentru site-ul tău. Pentru ca un website să fie vizibil altor utilizatori de internet, fișierele acestui site web trebuie să fie găzduite pe un server.

Un domeniu web reprezintă identitatea site-ului tău în mediul online, adresa introdusă în browser pentru accesarea site-ului tău web (exemplu: www.darkdev.ro). Un domeniu este întotdeauna unic și poate fi deținut de o singură persoană.

Pentru companiile care activează exclusiv pe piața din România sunt recomandate domeniile .ro.

Ai nevoie de mai multe informații?

Dacă informațiile de mai sus nu iți sunt îndeajuns, te rog contactează-ne prin e-mail sau telefonic și iți răspundem la orice întrebare sau nelămurire.

O mică parte din proiectele noastre.